Ρεάλ Μαδρίτης : Στο κόλπο για Τσαν

Ρεάλ Μαδρίτης : Στο κόλπο για Τσαν

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Εμρέ Τσαν της Λίβερπουλ κι αναμένεται να καταθέσει το καλοκαίρι πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Εμρέ Τσαν, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Γιουβέντους, έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο Γερμανός διεθνής δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και το προηγούμενο λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες.

Επίσης αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ φέρονται να τον παρακολουθούν, συμπεριλαμβανομένων των δύο του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, αλλά η Γιουβέντους θεωρείται φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport όμως, η Ρεάλ είναι αυτή που σχεδιάζει επίσης να καταθέσει πρόταση, από τη στιγμή που δεν θα χρειαστεί οικονομικό αντάλλαγμα για τη Λίβερπουλ.

Ωστόσο, η συμφωνία με τη «Μεγάλη Κυρία» θεωρείται πιο πιθανή, αφού προβλέπεται συνάντηση του παίκτη με τον διευθυντή του συλλόγου Μπέπε Μαρότα, ενώ κι ο παίκτης φέρεται να προτιμά την Γιούβε και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ