Αζάρ: «Δεν ήρθα στην Ρεάλ νομίζοντας ότι είμαι ο νέος Ρονάλντο»

Αζάρ: «Δεν ήρθα στην Ρεάλ νομίζοντας ότι είμαι ο νέος Ρονάλντο»

Ο Έντεν Αζάρ πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να φτιάξει το δικό του όνομα και όχι να «αντιγράψει» αυτό του Ρονάλντο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Χωρίς την πεποίθηση πως θα γίνει ο νέος Ρονάλντο μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Έντεν Αζάρ, όπως τόνισε ο ίδιος σε ολλανδικό μέσο.

Ο ίδιος τόνισε ότι σκοπός του μετά την μεταγραφή του στους «μερένγκες» ήταν να πετύχει πολλά με την ομάδα, ωστόσο βρήκε μπροστά του αρκετές δυσκολίες.

«Δεν μου πέρασε ούτε για ένα δευτερόλεπτο από το μυαλό ότι θα ήταν καλύτερα αν έφευγα. Δεν πρόκειται να αφήσω μια αποτυχία εκεί (στη Ρεάλ) Θέλω απλώς να δείξω ότι είμαι φτιαγμένος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα. Ήμουν στη Μαδρίτη χωρίς να είμαι πραγματικά στη Μαδρίτη, το ξέρεις;

Και αν έπαιζα, ήταν δύσκολο λόγω του covid. Παίξαμε σε ένα γήπεδο χωρίς θαυμαστές, ενώ μόλις είχα υπογράψει για να παίξω ποδόσφαιρο σε ένα πλήρες Μπερναμπέου. Ελπίζω ότι η κατασκευή του σταδίου μας θα ολοκληρωθεί σύντομα και ότι οι κερκίδες θα γεμίσυν ξανά. Το χρειάζομαι αυτό.

Δεν είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σκοράρει 60 έως 70 γκολ σε ένα χρόνο, σκοράρω 60 έως 70 γκολ σε επτά ή οκτώ χρόνια. Είμαστε διαφορετικοί. Αλλά δεν μπήκα στη Ρεάλ με την ιδέα ότι εδώ πρέπει να είμαι ο νέος Ρονάλντο. Απλώς πρέπει να είμαι ο Έντεν Αζάρ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ