Λεβάντε : Απολύθηκε ο Λόπεθ Μουνίθ, ανέλαβε ο ο Πάκο Λόπεθ

Λεβάντε : Απολύθηκε ο Λόπεθ Μουνίθ, ανέλαβε ο ο Πάκο Λόπεθ

Στην αντικατάσταση του Χουάν Ραμόν Λόπεθ Μουνίθ αποφάσισαν να προχωρήσουν οι διοικούντες τη Λεβάντε, μετά τη νέα γκέλα της ομάδας. Διάδοχός του ο Πάκο Λόπεθ, προπονητής της δεύτερης ομάδας.

Η Λεβάντε ήταν κοντά στην τέταρτη φετινή της νίκη, είδε όμως τον Λέο Μπαπτιστάο να ισοφαρίζει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και την Εσπανιόλ να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Θιουτάτ ντε Βαλένθια. Τα «βατράχια» έμειναν έτσι μακριά από το τρίποντο για 15ο σερί παιχνίδι, θέτοντας νέο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους στη La Liga, με τους διοικούντες το σύλλογο να αποφασίζουν πως είναι η σωστή στιγμή για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Χουάν Ραμόν Λόπεθ Μουνίθ, ο άνθρωπος που επανέφερε τη Λεβάντε στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου, απομακρύνθηκε λοιπόν από τον πάγκο, πληρώνοντας το μάρμαρο για τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Διάδοχός του θα είναι ο 50χρονος Πάκο Λόπεθ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, την οποία και αφήνει στην πρώτη θέση της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας.

Ο Ισπανός κόουτς, με θητεία σε Βιγιαρεάλ (τρίτη και δεύτερη ομάδα), Καταρόχα, Μπενιντόρμ, Αλκογιάνο, Καρταχένα και Βαλένθια Β’, θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο φυσικά την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Η Λεβάντε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 17η θέση, ούσα έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πάκο Λόπεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ