Βαλένθια – Μπέτις 2-0

Βαλένθια – Μπέτις 2-0

Με γκολ των Μορένο και Τζάτζα η Βαλένθια επικράτησε 2-0 της Ρεάλ Μπέτις και συνεχίζει να απειλεί τη βασίλισσα Ρεάλ που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Η επιθετική τριπλέτα της Βαλένθια, Σάντι Μίνα – Σιμόνε Τζάτζα – Ροντρίγκο Μορένο, είναι η μόνη στη La Liga που έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις σκόραραν οι δύο εξ΄αυτών και ήταν αρκετό για να πάρουν οι Νυχτερίδες την επαγγελματική νίκη με 2-0 επί των Ανδαλουσιανών. Οι τρεις αυτοί βαθμοί, έφεραν τη Βαλένθια στο +8 από την 5η Σεβίλλη και στο -1 από την 3η Ρεάλ Μαδρίτης και μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν την έξοδο στο Champions League.

Πιο αναλυτικά, ο Ροντρίγκο Μορένο λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (24′) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0) με ωραίο πλασέ και στο 47ο λεπτό ο Σιμόνε Τζάτζα διπλασίασε τα τέρματά τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στη La Liga (11 τέρματα). Η φιλοξενούμενη Μπέτις δεν φάνηκε να μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, έτσι παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα που όμως της δίνει ένα εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ωστόσο, στο 75′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το ακυρωθέν γκολ του Μαρκ Μπαρτρά (επιθετικό φάουλ) το οποίο ίσως τους έβαζε ξανά στην εξίσωση του παιχνιδιού…

https://www.youtube.com/watch?v=ikMA55RMgzg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ