Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει Πούλισιτς για αντι – Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει Πούλισιτς για αντι – Μπέιλ

Προς το τέλος της οδεύει η θητεία του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι απηυδησμένος από τους συνεχείς τραυματισμούς του Ουαλού και θέλει να πάρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον Κρίστιαν Πούλισιτς ως αντικαταστάτη του.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν έδωσε 101.000.000 ευρώ στην Τότεναμ για να τον αποκτήσει, ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει μείνει περίπου έναν χρόνο συνολικά εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών, δίχως βέβαια να συνυπολογίζονται τα διαστήματα που χρειάστηκε για να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Μάλιστα, πρόσφατα είχε γίνει μια έρευνα που «έδειξε» ότι βάσει του συνολικού ποσού που έχει δαπανηθεί για τον Ουαλό και βάσει των συμμετοχών του, κοστίζει στη «βασίλισσα» περί το ένα εκατ. ευρώ ανά ματς!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, λοιπόν, είναι απηυδησμένος από τα συνεχόμενα προβλήματα που παρουσιάζει ο 28χρονος διεθνής άσος και έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να τον «βγάλει» στο σφυρί, ορίζοντας μάλιστα την τιμή εκκίνησης για τους ενδιαφερόμενους στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 90.000.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά, εφόσον βέβαια τα εισπράξει, δεν αποκλείεται να πάνε στα ταμεία της Μπορούσια Ντόρτμουντ και αυτό διότι σύμφωνα με τη Diario Gol, ο πρόεδρος των «Μερένγχες» βλέπει ως ιδανικό διάδοχο του Μπέιλ το μεγάλο ταλέντο της ομάδας, Κρίστιαν Πούλισιτς.

Γεννημένος στην Αμερική (κάτοχος και Κροατικού διαβατηρίου) o 19χρονος μεσοεπιθετικός των Βεστφαλών θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Φέτος έχει κάνει το «μπαμ», έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με το κοντέρ να έχει γράψει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2020, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να του το βελτιώσει (και σε διάρκεια και σε χρήματα), τη στιγμή που αρκετές ακόμα top ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

https://www.youtube.com/watch?v=zJlWHanDfkw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ