Πέρεθ για Μίτσελ: «Απατεώνας προπονητής, άφηνε εκτός τον Μάτα για να παίζει ο γιος του»

Πέρεθ για Μίτσελ: «Απατεώνας προπονητής, άφηνε εκτός τον Μάτα για να παίζει ο γιος του»

Ένα νέο ηχητικό ήρθε στη δημοσιότητα όπου ο Φλορεντίνο Πέρεθ ακούγεται αύτη τη φορά να «στολίζει» τον Μίτσελ.

Καθημερινά έρχονται στο φως νέα ηχητικά, όπου ακούγεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ να μίλα απαξιωτικά για ανθρώπους που έχουν περάσει στο παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από όσα είχε αναφέρει ο πρόεδρος της «βασίλισσας» κατά Ραούλ, Ίκερ Κασίγιας, Κριστιάνο Ρονάλντο και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, τώρα ήρθε η σειρά για τον πρώην άσο του συλλόγου και άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, τον Μίτσελ.

Στο νέο ηχητικό που φέρνει στην δημοσιότητα η El Confidential, ο Πέρεθ ακούγεται να λέει τα εξής:

«Κάποιοι παλαίμαχοι το μόνο που θέλουν είναι να κερδίζουν 600.000 δολάρια από τη Ρεάλ», ακούγεται να λέει ο Πέρεθ, ενώ κατηγορεί τον Μίτσελ πως μεροληπτούσε υπέρ του γιου του.

«Αφήνει τον Μάτα εκτός για να παίζει ο γιος του (σ.σ. Αντριάν Γκονζάλεθ. Ελάτε τώρα, όλοι το βλέπουμε!», αναφέρει.

«Ο Μίτσελ είναι απατεώνας. Είναι χάλια προπονητής. Έχει έναν δημοσιογράφο, τον Ντε Λα Μορένα, που τον προωθεί. Δεν είναι προπονητής. Δεν μπορείς να είσαι προπονητής στη δεύτερη κατηγορία όταν τα έχεις πάει πολύ άσχημα στην τρίτη», προσθέτει.

Τα συγκεκριμένα ηχητικά τα έχει πουλήσει ένας δημοσιογράφος στην εφημερίδα, ενώ κατηγορείται ότι το 2011 εκβίαζε την Ρεάλ ζητώντας 10 εκατ. ευρώ για να μην τα βγάλει στην δημοσιότητα.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ γνωστοποίησε ότι θα μηνύσει τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, καθώς η ηχογράφηση έχει γίνει εν αγνοία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ