Τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα στον Πιάνιτς για να βρει ομάδα

Τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα στον Πιάνιτς για να βρει ομάδα

Μπαρτσελόνα και Πιάνιτς θα πάρουν χωριστούς δρόμους από την επόμενη σεζόν, με τους Μπλαουγκράνα να δίνουν τελεσίγραφο στον Βόσνιο ώστε να βρει άμεσα νέα ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα κάνει τα πάντα για να αποχωρήσει άμεσα ο Μίραλεμ Πιάνιτς. Η τελευταία ενέργεια των Μπλαουγκράνα ήταν να δώσουν τελεσίγραφο στον Βόσνιο μέσο με σκοπό να τον πιέσουν ώστε να βρει ομάδα.

Τα οικονομικά δεδομένα των Καταλανών τους αναγκάζουν να δείξουν σε αρκετούς παίκτες την πόρτα της εξόδου για να ελαφρύνουν τη μισθολογική τους επιβάρυνση. Ο Πιάνιτς έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις, κυρίως για δανεισμό, αλλά το θέμα «κολλάει» στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θέλει να μειωθούν οι ετήσιες απολαβές του, που φτάνουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει προέρχονται από την Ιταλία, με τη Ρομά, την Ίντερ και τη Γιουβέντους να επιθυμούν την απόκτησή του. Η Μπαρτσελόνα ευελπιστεί το ζήτημα να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, για να μπορεί να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις της, με την ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι να θεωρείται θέμα ημερών.

Ο Πιάνιτς μετακινήθηκε από τη Γιουβέντους στους Μπλαουγκράνα το προηγούμενο καλοκαίρι, ως ανταλλαγή με τον Αρτούρ Μέλο, σε μια κίνηση που δυσαρέστησε μεγάλη μερίδα των φιλάθλων της ομάδας. Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε μόλις 30 παιχνίδια, χωρίς να καταγράψει ούτε γκολ ούτε ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ