Ο Μάρκος Γιορέντε έκανε πρόταση γάμου στο γήπεδο της Ατλέτικο! (vid)

Ο Μάρκος Γιορέντε έκανε πρόταση γάμου στο γήπεδο της Ατλέτικο! (vid)

Ο Μάρκος Γιορέντε επέλεξε τον αγωνιστικό χώρο του Γουάντα Μετροπολιτάνο προκειμένου να κάνει πρόταση στην κοπέλα του, Πατρίσια Νοάρμπε, η οποία δέχθηκε συγκινημένη

Ο Μάρκος Γιορέντε επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Προφασιζόμενος ότι την χρειάζεται για μία φιλανθρωπική δράση των «ροχιμπλάνκος», ο Ισπανός μέσος έπεισε την κοπέλα του, Πατρίσια Νοάρμπε να τον ακολουθήσει στην έδρα της Ατλέτικο, Γουάντα Μετροπολιτάνο. Εκεί που πέτυχε το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του με την κοπέλα του, να δέχεται εμφανώς συγκινημένη.

Όταν έφτασαν, στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα βίντεο με φωτογραφίες από το ζευγάρι με μουσική υπόκρουση του Άλεξ Ουμπάγο, μετρ της μπαλάντας και των ρομαντικών του στίχων. Ο Γιορέντε, με το πέρας του βίντεο, γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, η οποία φυσικά δέχθηκε συγκινημένη, την ώρα που από παντού άρχισαν να έρχονται συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που ήταν ενήμεροι για την απίστευτα πρωτότυπη ιδέα του μέσου της Ατλέτικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ