Μπαρτσελόνα: Έβερτον και Γουέστ Χαμ θέλουν δανεικό τον Λενγκλέ

Μπαρτσελόνα: Έβερτον και Γουέστ Χαμ θέλουν δανεικό τον Λενγκλέ

Το μέλλον του Κλεμάν Λενγκλέ στην Μπαρτσελόνα μόνο σίγουρο δεν είναι και για αυτό Έβερτον και Γουέστ Χαμ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο Κλεμάν Λενγκλέ δύσκολα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος δεν το έχει στα βασικά του πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μπλαουγκράνα επιθυμούν την παραχώρησή του και για οικονομικούς λόγους, ώστε να μειωθεί και άλλο το μισθολογικό βάρος. Η πώληση θα θεωρούνταν το ιδανικό σενάριο, αλλά το ενδιαφέρον μέχρι στιγμής είναι για δανεισμό του παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, δύο ομάδες της Premier League, η Έβερτον και η Γουέστ Χαμ θέλουν τον Λενγκλέ δανεικό για έναν χρόνο.

Η ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει αναπτύξει «μεταγραφικές» σχέσεις με την Μπαρτσελόνα, καθώς έχουν προηγηθεί οι περιπτώσεις των Αντρέ Γκόμες, Γέρι Μίνα και Λουκ Ντιν, ενώ με αυτή του Λονδίνου επιθυμεί την ένταξή του και για την απόκτηση βάθους στην συγκεκριμένη θέση, λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της την νέα περίοδο.

Ο Λενγκλέ πήγε στους Μπλαουγκράνα το 2018 έναντι 35 εκατ. ευρώ από την Σεβίλλη και σε αυτή την τριετία έχει φορέσει την φανέλα των Καταλανών 133 φορές, έχοντας επίσης εφτά γκολ και δύο ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ