Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέιλ δεν πάει πουθενά

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπέιλ δεν πάει πουθενά

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2022, αποκλείοντας το ενδεχόμενο μετακίνησης στο MLS.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μένει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός πήρε την απόφαση του και δεν το «κουνάει» από την ισπανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Αυτό υποστηρίζει το κοντινό του περιβάλλον, σύμφωνα με την AS.

Η επιλογή του ΜLS δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να έχουν συμφωνηθεί μειώσεις της τάξης του 50% στους μισθούς των ποδοσφαιριστών.

Αυτόματα το ενδεχόμενο μετακίνησης του Μπέιλ έχει αποκλειστεί. Βέβαια στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στο MLS, καθώς όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει, θα ήταν κάτι που θα τον ενδιέφερε, καθώς πάει συχνά στο Λος Άντζελες για διακοπές.

Ο 32χρονος θέλει επίσης να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, λόγω κυρίως της επόμενης πρόκλησης που έχει θέσει με την Εθνική Ουαλίας, η οποία είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ το φθινόπωρο του 2022.

Επιπλέον, τον έχει ευχαριστήσει και η αλλαγή προπονητή στον πάγκο της «Βασίλισσας», καθώς πιστεύει ότι ο Ζιντάν τον «εμπόδιζε» να δείξει την ποιότητά του και θέλει να πείσει τον Αντσελότι ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Την περσινή χρονιά, ο Μπέιλ αγωνίστηκε δανεικός στην Τότεναμ, θυμίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις τον παλιό καλό εαυτό του και τελείωσε την σεζόν με 16 γκολ, 3 ασίστ σε 34 εμφανίσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ