L΄Equipe: «Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους συζητούν ανταλλαγή Γκριεζμάν – Ντιμπάλα»

L΄Equipe: «Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους συζητούν ανταλλαγή Γκριεζμάν – Ντιμπάλα»

Μετά την αδυναμία συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για ανταλλαγή μεταξύ Γκριεζμάν και Σαούλ, οι Μπλαουγκράνα προτείνουν τώρα στην Γιουβέντους τον Γάλλο με αντάλλαγμα τον Ντιμπάλα, σύμφωνα με την L΄Equipe.

Μπορεί η ανταλλαγή του Γκριεζμάν με τον Σαούλ να οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», αλλά η Μπαρτσελόνα δεν τα παρατά και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τον Γάλλο και το μεγάλο του συμβόλαιο.

Μετά τους Ροχιμπλάνκος, έχει στραφεί στην Γιουβέντους, με την οποία έχουν αναπτύξει «μεταγραφικές» σχέσεις, από την τράμπα μεταξύ του Πιάνιτς με τον Αρτούρ, το περασμένο καλοκαίρι.

Στο στόχαστρο των Μπλαουγκράνα, σύμφωνα με την L΄Εquipe, έχει μπει ο Πάουλο Ντιμπάλα, με το συμβόλαιο του συμπατριώτη του Μέσι να ολοκληρώνεται το 2022, γεγονός που ίσως βοηθήσει στην πραγματοποίηση της ανταλλαγής, καθώς η Μεγάλη Κυρία δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να έχει κάποιο όφελος.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες ενός τέτοιου deal. Θυμίζουμε πως η ανταλλαγή μεταξύ Γκριεζμάν και Σάουλ, χάλασε εξαιτίας των απαιτήσεων της Μπαρτσελόνα, εκτός από τον παίκτη, να πάρει και 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντιμπάλα βρίσκεται στην Γιουβέντους από το 2015, έχοντας καταγράψει 254 εμφανίσεις, με 100 γκολ και 41 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ