Λαπόρτα: «Βαίνουν καλώς οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του Μέσι»

Λαπόρτα: «Βαίνουν καλώς οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του Μέσι»

Ο Ζοάν Λαπόρτα παραμένει αισιόδοξος αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι και δήλωσε πως όλες οι διαδικασίες βαίνουν καλώς, με τις δύο πλευρές να είναι ευχαριστημένες.

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει τις οικογενειακές διακοπές του στο Μαϊάμι, την στιγμή που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον πατέρα του, Χόρχε για να επιτευχθεί συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Ζοάν Λαπόρτα, μίλησε για το θέμα που «καίει» την διοίκηση, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μέμφις Ντεπάι. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του Μέσι βαίνουν καλώς,  με τις δύο πλευρές να είναι ευχαριστημένες με την έως τώρα πορεία τους».

Ο 59χρονος τόνισε πως έχει συσταθεί μια ειδική ομάδα για να φέρει σε πέρας επιτυχώς τις συζητήσεις, με τους Αλεμάνι, Γιούστε και Ρεβερτέρ να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την πλευρά του Μέσι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα συνεχίζει να είναι το financial fair play, και για αυτό η Μπαρτσελόνα έχει ζητήσει από τους παίκτες του ρόστερ να δεχθούν μείωση στο μισθό τους, για να γίνει πραγματικότητα «το όνειρο της ανανέωσης του Μέσι», όπως ανέφερε ο Λαπόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ