Μπαρτσελόνα : Oλοκληρώνεται του Αρτούρ

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με αντίστοιχη της Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για την αγορά του Αρτούρ το καλοκαίρι.

Μπαρτσελόνα : Oλοκληρώνεται του Αρτούρ | to10.gr

Την φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορά, οριστικά, από το καλοκαίρι ο Αρτούρ. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βαρκελώνης έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Γκρέμιο για την απόκτηση του διεθνή μέσου, ο οποίος προορίζεται για να καλύψει τη θέση του Αντρές Ινιέστα, όταν ο τελευταίος αποχωρήσει από τα γήπεδα.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Μπάρτσα συναντήθηκε με αυτήν της Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για την αγορά του 21χρονου μέσου έναντι 30 εκατ. ευρώ συν άλλων 10 εκατ. υπό τη μορφή μπόνους. Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να μετακομίσει από το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ειδικοί αναλυτές του ποδοσφαίρου θεωρούν πως ο Αρτούρ μπορεί στο μέλλον να κάνει σπουδαία καριέρα στα ισπανικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1996 στην Γκοϊάνια, ο Αρτούρ Μέλο εντάχθηκε από μικρός στα τμήματα υποδομής της Γκρέμιο και έφθασε πριν από ένα χρόνο στην πρώτη ομάδα. Στα 21 του, ο βραχύσωμος Βραζιλιάνος χαφ έχει γίνει ηγέτης στη μεσαία γραμμή της ομάδας του και έχει τραβήξει αρκετά ευρωπαϊκά μάτια πάνω του, με την Μπαρτσελόνα να είναι όμως η μοναδική που έχει μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και να ετοιμάζεται μάλιστα να «κλείσει» τον ποδοσφαιριστή, που αγωνιστικά θυμίζει το στιλ των Τσάβι και Ινιέστα, χωρίς βέβαια να γίνεται ποιοτική σύγκριση μεταξύ τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο