Σοκ με Εμενίκε: Πρέπει να μπει στο χειρουργείο και να μείνει εκτός 6-8 μήνες!

Σοκ με Εμενίκε: Πρέπει να μπει στο χειρουργείο και να μείνει εκτός 6-8 μήνες!

Σοκαριστικά είναι τα νέα που προκύπτουν από την Ισπανία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Εμάνουελ Εμενίκε στο γόνατο. Ζήτησε να φύγει από τη Λας Πάλμας ο παίκτης και να γυρίσει στον Πειραιά!

Ασχημα φαίνεται ότι είναι τα νέα για τον Εμάνουελ Εμενίκε. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Canarias7», ο Νιγηριανός επιθετικός είναι πιθανό να αποχωρήσει άμεσα από τη Λας Πάλμας. Και αυτό διότι το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου του τόνισε ότι είναι αναγκαίο να μπει άμεσα στο χειρουργείο, για να διορθώσει σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο δεξί του γόνατο και το οποίο δεν μπορεί να διορθωθεί με συντηρητική αγωγή.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από τη διοίκηση της Λας Πάλμας, επισημαίνοντας ότι το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 30χρονος επιθετικός χρήζει άμεσης χειρουργικής αποκατάστασης, ειδάλλως δεν θα μπορέσει να βρεθεί ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Με την επέμβαση να κρατάει εκτός αγωνιστικών χώρων τον παίκτη για διάστημα ίσως και μεγαλύτερο των έξι μηνών.

Σημειώνεται ότι ο παίκτης γνωρίζει τα πάντα και για αυτόν τον λόγο ζήτησε από τον ατζέντη του να του βρει… διέξοδο από τη νυν ομάδα του. Επίσης, τονίζεται με βεβαιότητα ότι ο Εμενίκε δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της χρονιάς με τη Λας Πάλμας, ακόμη κι αν επιλέξει να παραμείνει στο ρόστερ της και δεν βρεθεί μια λύση έως το φινάλε της σεζόν.

«Εχει έναν χρόνιο τραυματισμό που απαιτεί να περάσει από το χειρουργικό τραπέζι, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός για έξι με οκτώ μήνες. Εως ότου χειρουργηθεί το γόνατό του θα συνεχίσει να βγάζει προβλήματα. Θα βελτιώνεται, αλλά την επόμενη ημέρα θα πονάει πάλι, θα πρήζεται και δεν θα του επιτρέπει να τρέξει χωρίς ενοχλήσεις. Δεν είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστικός, για πολύ μεγαλύτερο διάστημα μετά το τέλος της χρονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή της Λας Πάλμας στην ισπανική εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα του Εμενίκε.

Εκείνο που τονίζουν οι Ισπανοί είναι ότι το πρόβλημα του Εμενίκε είναι τον χόνδρο. Με τη διάγνωση να κάνει λόγο για «οστεοχόνδρινη βλάβη στον μέσο μηριαίο κόνδυλο και πρήξιμο του έσω πλαγίου συνδέσμου». Με το ιατρικό επιτελείο της Λας Πάλμας να περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο τον ποδοσφαιριστή και να ενημερώνει σχετικά τους γιατρούς του Ολυμπιακού για το σοβαρό πρόβλημα που ανακαλύφθηκε.

Οπως τονίζεται, ο Εμενίκε έχει ενημερωθεί για όλα από την πρώτη στιγμή και το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να φύγει από τη Λας Πάλμας και να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να πάρει την απόφασή του. Με τον ίδιο, ωστόσο, να μην δείχνει διόλου διατεθειμένος να κάνει την επέμβαση που του συστήνουν οι γιατροί! Καθώς θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά, απλώς ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή και κάνοντας συντήρηση!

Τέλος, τονίζεται ότι ο Εμενίκε… απολογήθηκε στους ανθρώπους της Λας Πάλμας για το γεγονός ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για παραμονή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και περιμένει τον ατζέντη του για τις επόμενες κινήσεις του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ