Ο Βαράν αποχαιρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Ο Βαράν αποχαιρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Ο Ραφαέλ Βαράν αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αποχαιρέτησε σήμερα την παλιά του, πλέον ομάδα.

Ο Ραφαέλ Βαράν επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βαλδεμπέμπας, όχι όμως για να προπονηθεί αλλά για να αποχαιρετήσει την πρώην, πλέον ομάδα του.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από τους Μερένγκες και θα μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος συνομίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι, τους παλιούς του συμπαίκτες και φυσικά με τον Πρόεδρο των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Βαράν ήταν εμφανώς συγκινημένος και μιλώντας στους παίκτες της Ρεάλ, ανέφερε τα εξής: «Ήταν δέκα εκπληκτικά χρόνια σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σας εύχομαι να αποχωρήσετε όπως εγώ, με το αίσθημα πως τα έχετε δώσει όλα και έχετε ζήσει μοναδικές στιγμές. Σας εύχομαι τα καλύτερα, μια καλή χρονιά και θα τα λέμε».

Η «Βασίλισσα» απέκτησε τον Βαράν το 2011 έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ από την Λανς. Ο Γάλλος αμυντικός κατέκτησε 18 τίτλους σε αυτό το διάστημα με την φανέλα των Μερένγκες, με τα τέσσερα Champions League φυσικά να ξεχωρίζουν,

Επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι το Μάντσεστερ, όπου θα αγωνιστεί για την κόκκινη πλευρά της πόλης, την Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ