Ο Λίνεκερ «πήρε μεταγραφή» για LaLiga TV! (pic)

Ο Λίνεκερ «πήρε μεταγραφή» για LaLiga TV! (pic)

Ο Γκάρι Λίνεκερ, που μέχρι πρότινος ήταν σχολιαστής στο BBC Sport και στο BT Sport, επέστρεψε στη Λα Λίγκα, για λογαριασμό της ισπανικής τηλεόρασης.

«Βόμβα» έριξε η ισπανική τηλεόραση με την ανακοίνωση της «επιστροφής» του Γκάρι Λίνεκερ στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά από 32 χρόνια. Φυσικά, δεν πρόκειται για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αλλά από το πόστο του συμπαρουσιαστή! Ο πρώην ποδοσφαιριστής που διατελούσε χρέη σχολιαστή στα αγγλικά τηλεοπτικά δίκτυα BBC Sport και ΒΤ Sport, «πήρε μεταγραφή»  για την Ισπανική τηλεόραση και συγκεκριμένα για λογαριασμό της La Liga TV.

Ο 60χρονος πρώην διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο με την ισπανική τηλεόραση, με την αρχή να γίνεται στην έναρξη της σεζόν 2021/2022 του πρωταθλήματος και αφορά στη LaLiga TV και στην VIVA LaLiga.

Ο ίδιος δήλωσε φανερά ενθουσιασμένος για την απόφασή του να είναι μέρος της LaLiga Tv, την οποία όπως δήλωσε παρακολουθούσε κάθε σαββατοκύριακο, εδώ και δύο σεζόν : « Έχω όμορφες αναμνήσεις από τον καιρό που ήμουν στην Ισπανία. Ανυπομονώ να δείξω αυτόν τον ενθουσιασμό μου για το ισπανικό πρωτάθλημα και στους τηλεθεατές, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παντού».

Ο Λίνεκερ έπαιξε στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα από το 1986 έως και το 1989. Σκόραρε 42 γκολ σε 103 εμφανίσεις. Θα προστεθεί στο πάνελ των σχολιαστών μαζί με τους Γκιγιέμ Μπαλαγκέ, Σιντ Λόου και Γκαΐθκα Μεντιέτα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ