Εϊμπάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Εϊμπάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Σε προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο εξελίχτηκε η «μονομαχία» ανάμεσα στην Εϊμπάρ και τη Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βασίλισσα να παίρνει στο τέλος τη νίκη με σκορ 2-1 με τον Πορτογάλο επιθετικό να σημειώνει και τα δύο γκολ των Μερένχες.

Ανεβασμένος είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν σταματά να σκοράρει για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League με τους Μερένχες να επικρατούν εκτός έδρας της Εϊμπάρ με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga, χάρη στα δύο τέρματα του Πορτογάλου φορ.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Βασίλισσα έφτασε τους 57 βαθμούς. Τέσσερις πίσω από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και 12 από την πρώτη, Μπαρτσελόνα, με τους Ροχιμπλάνκος και τους Μπλαουγκράνα να έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Τώρα όσον αφορά την αναμέτρηση η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά, αλλά, δεν κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, παρά την υπεροχή της. Ωστόσο, αυτό έγινε στο 34′ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κατέβασε υπέροχα την μπάλα με το στήθος, μετά από μακρινή μπαλιά του Μόντριτς με το τελείωμα του 33χρονου να είναι εξίσου ωραίο.

Παρόλα αυτά, η Εϊμπάρ δεν τα παράτησε και έφερε το ματς στα ίσα στο 50′. Ο Πέδρο Λεόν εκτέλεσε κόρνερ και ο Ραμίς πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, κάνοντας το 1-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κλείστηκαν πίσω και άφησαν τη Ρεάλ να πιέζει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ωστόσο, στο 84′ ο Κριστιάνο  «μίλησε» εκ νέου και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της ομάδας του που πήρε, έστω και δύσκολα, μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ