Λαπόρτα για Μορίμπα – «Ντροπή ο τρόπος που συμπεριφέρεται»

Λαπόρτα για Μορίμπα – «Ντροπή ο τρόπος που συμπεριφέρεται»

Ο Ζοάν Λαπόρτα τα έχωσε για τα καλά στον Ιλάις Μορίμπα, αναφερόμενος στις απαιτήσεις του νεαρού αναφορικά με την επέκταση του συμβολαίου του.

Σε εξίσωση για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Ιλάις Μορίμπα με την Μπαρτσελόνα.

Ο 18χρονος μέσος βρίσκεται μια κοντά και μια μακριά από την ανανέωση με τους Μπλαουγκράνα. Ωστόσο οι απαιτήσεις του αναφορικά με τους οικονομικούς όρους που θέλει να βάλει στο νέο του συμβόλαιο, έχουν εκνευρίσει την καταλανική διοίκηση, με τον πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα να ξεσπά κατά του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος δικηγόρος ανέφερε: «Αυτό που κάνει ο Ιλάις είναι απαράδεκτο. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους παίκτες να έχουν τέτοιες απαιτήσεις. Τον έχουμε βοηθήσει να αναπτυχθεί, είναι κρίμα να βλέπουμε πώς συμπεριφέρεται. Εάν δεν αποδέχεται τους όρους μας, μπορεί να φύγει».

Ο Μορίμπα πήρε το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα την φετινή χρονιά, όπου μέτρησε συνολικά 18 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και με τις υπάρχουσες συνθήκες μοιάζει δύσκολο να ανανεωθεί, ενώ η Μπαρτσελόνα ως ένδειξη τιμωρίας για την στάση του, τον υποβίβασε στην δεύτερη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ