Λαπόρτα – «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με τον Μέσι»

Λαπόρτα – «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με τον Μέσι»

Ο Τζοάν Λαπόρτα υποστήριξε πως η συμφωνία με τον Λίονελ Μέσι δεν έχει ακόμα επιτευχθεί, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ο Λίονελ Μέσι συνεχίζει τις διακοπές του, καθώς το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα έχει ολοκληρωθεί. Δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου κάνουν λόγο για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του ίδιου και της καταλανικής ομάδας και μάλιστα με τα τυπικά να απομένουν, για τις τελικές υπογραφές, ωστόσο ο Τζοάν Λαπόρτα έρχεται να διαψεύσει τις φήμες περί υπογραφών.

«Δουλεύουμε για να δώσουμε ένα νέο συμβόλαιο και να συμφωνήσουμε με τον Λίο Μέσι! Δεν έχει τελειώσει ακόμα το ζήτημα, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό στάδιο.», υποστήριξε ο Λαπόρτα βάζοντας τέλος στις φήμες. Επιπλέον, τόνισε πως αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν την συνέχεια της συνεργασίας και ο Μέσι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

«Εκτιμώ πως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου θα μείνει με εμάς. Μέχρι στιγμής πάνε καλά τα πράγματα, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα, θέλει να μείνει και ο ίδιος στην ομάδα», συνέχισε στις δηλώσεις του ο ισχυρός άντρας των «μπλαουγκράνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ