Χετάφε – Λεβάντε 0-1

Χετάφε – Λεβάντε 0-1

Με το δεξί ξεκίνησε ο Πάκο Λόπες τη θητεία του στη Λεβάντε, καθώς τα «βατράχια» νίκησαν 1-0 την Χετάφε στη Μαδρίτη, έδωσαν τέλος στο χειρότερο άνευ νίκης σερί στην ιστορία του συλλόγου και πήραν βαθιά ανάσα, ενόψει της μάχης που θα δώσουν στις εναπομείνασες αγωνιστικές για την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Τέλος στο χειρότερο σερί δίχως νίκη στην ιστορία του συλλόγου (15 ματς!) έδωσε η Λεβάντε, στην έδρα μάλιστα που έχει πάρει τα περισσότερα διπλά στη Primera Division. Με τον Πάκο Λόπες να ντεμπουτάρει στον πάγκο και να γίνεται ο μόλις τρίτος που το συνδυάζει με νίκη (μετά τον Χοσέ Άνχελ το 2008, επίσης κόντρα στη Χετάφε και τον Μουνίθ το 2017 κόντρα στη Βιγιαρεάλ), τα «βατράχια» νίκησαν 1-0 τη Χετάφε και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ανεβαίνοντας στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν από το χατ-τρικ ευκαιριών του Χόρχε Μολίνα (δοκάρι στο 11′, ο Όιερ τον σταμάτησε στο 27′ και το 57′) και με την πρώτη δική τους ευκαιρία, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα. Στο 79′ ο Ίβι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Κόκε έμεινε αφύλαχτος στο ύψος της μικρής περιοχής και με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Γκουάιτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του 30χρονο Ισπανού μπακ, που αποκτήθηκε ως δανεικός τον Γενάρη από τη Σάλκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ