Μπαρτσελόνα : «Καθάρισε» στο μισάωρο την Μάλαγα

Μπαρτσελόνα : «Καθάρισε» στο μισάωρο την Μάλαγα

Παρά την απουσία του Μέσι λόγω... γέννας, η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε να «καθαρίσει» γρήγορα τη Μάλαγα, παραβιάζοντας δύο φορές την εστία του Ρομπέρτο ως το 28' και παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 30'.

Τι και αν λείπουν Ινιέστα και Μέσι, ο πρώτος λόγω τραυματισμού, ο δεύτερος λόγω… γέννας. Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες κόντρα στην ουραγό Μάλαγα, βάζοντας υποθήκη νίκης από το μισάωρο. H διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων, άλλωστε, είναι τεράστια, με τους 56 πόντους που τους χώριζαν πριν τη σέντρα, να είναι η μεγαλύτερη ανάμεσα σε ομάδες σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος (28η αγωνιστική), σε όλη την ιστορία του.

Στο 15′ ο Ζόρντι Άλμπα αντιλήφθηκε την κίνηση του Λουίς Σουάρες, σημάδεψε και βρήκε με εκπληκτική ασίστ (δέκατη φέτος, έφθασε τις 34 στο πρωτάθλημα και μετά τον Μαρσέλο, είναι ο εν ενεργεία με τις περισσότερες) τον Ουρουγουανό, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Ρομπέρτο και έφθασε τα 24 γκολ στη σεζόν.

Αυτό, πάντως, ήταν το πρώτο του γκολ κόντρα στη Μάλαγα, έχοντας πλέον σκοράρει (106 γκολ στο σύνολο) κόντρα και στις 25 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στη La Liga. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, πως στα 24 παιχνίδια που ο Σουάρες σκόραρε το πρώτο γκολ, η Μπαρτσελόνα έχει πάρει 22 νίκες και έχει παραχωρήσει δύο ισοπαλίες.

Στο 28′, ο Κουτίνιο πέτυχε το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ένα γκολ που σίγουρα διεκδικεί θέση όχι μόνο στα καλύτερα του Σαββατοκύριακου, αλλά και στα καλύτερα της καριέρας του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο 25χρονος άσος της Μπαρτσελόνα, έπειτα από ασίστ του έτερου ακριβότερου μετεγγραφικού αποκτήματος, Ουσμάν Ντεμπελέ και όντας όχι σε τόσο για αυτόν πλεονεκτική θέση, νίκησε τον Ισπανό γκολκίπερ με ένα πανέμορφο τακουνάκι.

Στο 30′ ο Σάμου Γκαρσία έκανε ένα δυνατό και αψυχολόγητο μαρκάρισμα στον Ζόρντι Άλμπα, αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα και έφυγε πρόωρα για τα αποδυτήρια. Αυτή ήταν η όγδοη φετινή αποβολή για παίκτη της Μάλαγα, που έχει τουλάχιστον διπλάσιες αποβολές από κάθε άλλη ομάδα. Ακολουθούν Ντεπορτίβο Αλαβές, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ με τέσσερις και Ρεάλ Μπέτις, Εϊμπάρ, Χετάφε, Λεβάντε με τρεις.

Το 0-1

 

Το 0-2

 

Η κόκκινη στον Σάμουελ Γκαρσία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ