Μπαρτσελόνα – Κρίνεται το μέλλον του Ουμτιτί

Μπαρτσελόνα – Κρίνεται το μέλλον του Ουμτιτί

Συνάντηση με τον ατζέντη του Σαμουέλ Ουμτιτί θα έχει η Μπαρτσελόνα για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του Γάλλου στους Μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια του ρόστερ με στόχο να ελαφρύνει το μισθολόγιό της. Μία από τις περιπτώσεις που καίει τους Μπλαουγκράνα είναι και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Σαμουέλ Ουμτιτί.

Ο 27χρονος αποτελεί ένα από τα βαρίδια του ρόστερ, καθώς δεν έχει καταφέρει ποτέ ως τώρα να βρει την σταθερότητα και τον αγωνιστικό ρυθμό για να θεωρηθεί αναντικατάστατο μέλος της πρώτης ομάδας.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι και οι συχνοί τραυματισμοί του Ουμτιτί που δεν του έχουν επιτρέψει να γίνει ο παίκτης που φαντάζοταν η Μπαρτσελόνα όταν τον απέκτησε από την Λυών το 2016.

Το μέλλον του Γάλλου μόνο βέβαιο δεν είναι πλέον στους Μπλαουγκράνα, με την διοίκηση να έχει συνάντηση με τον ατζέντη του Ουμτιτί προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο γύρω από τον ποδοσφαιριστή.

Η Μπαρτσελόνα έχει ενεργοποιήσει εδώ και καιρό την επιχείρηση για την αποχώρηση των παικτών που δεν υπολογίζονταν και είχαν υψηλό μισθό. Απώτερος στόχος είναι η ανανέωση του Λιονέλ Μέσι, αν και τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν να συμβαίνει αυτό πολύ σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ