Ο Αγουέρο πήγε στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι και εκείνος έφυγε!

Ο Αγουέρο πήγε στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι και εκείνος έφυγε!

Ο Σέρχιο Αγουέρο πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα γίνει ποτέ.

Ο Αγουέρο αποχώρησε από τη Σίτι μετά από μια σπουδαία καριέρα και μετακόμισε στις αρχές του καλοκαιριού στην Μπαρτσελόνα. Μεγαλύτερο κίνητρο του ήταν και η επιθυμία του να αγωνιστεί δίπλα στον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

«Ελπίζω να παίξω μαζί με τον Μέσι. Ό,τι γίνει με τον Λέο, θα είναι η δική του απόφαση με το σύλλογο. Θα είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος αν παίξουμε μαζί. Έχουμε παίξει μαζί στην εθνική Αργεντινής από μικρή ηλικία, ελπίζω να το κάνουμε και εδώ, στην Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι με συνεχάρη για τη μεταγραφή στέλνοντάς μου μήνυμα. Θα είναι φανταστικό να παίζουμε μαζί κάθε ημέρα. Είμαστε καλοί φίλοι. Νομίζω ότι ο Λέο θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα», ήταν τα λόγια του Αγουέρο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η επιθυμία του Αργεντινού στράικερ δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα, καθώς ο Μέσι αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, με αποτέλεσμα η ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί οι δύο ποδοσφαιριστές να χαθεί για πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ