Κλείνει τον Καμπάκ η Σεβίλλη

Κλείνει τον Καμπάκ η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Τούρκο κεντρικό αμυντικό, Οζάν Καμπάκ.

Η Σεβίλλη είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Τούρκο κεντρικό αμυντικό, Οζάν Καμπάκ. Ο 21χρονος από την Ανκάρα θα γίνει κάτοικος Ανδαλουσίας μετά το πέρασμά του από την Λίβερπουλ, το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν.

Οι Νερβιονένσες θα δώσουν 10 εκατομμύρια ευρώ στην Σάλκε και θα ντύσουν τον Καμπάκ στα άσπρα. Με αυτό το τρόπο θα είναι απόλυτα καλυμμένοι σε περίπτωση αποχώρησης του Ζιλ Κουντέ για την Τσέλσι ή του Ντιέγκο Κάρλος. Είναι αλήθεια πως οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας του Λοπετέγκι έκαναν πολύ καλή χρονιά και τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Καμπάκ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, καθώς η σύντομη περίοδος του στην Λίβερπουλ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, με τον Κλοπ να τον εμπιστεύεται για να καλύψει όσο μπορούσε το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ.

Ο 21χρονος επέστρεψε στην Σάλκε μετά την λήξη του δανεισμού στους Reds, όπου μέτρησε συνολικά 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Βασιλικοί Μπλε δεν ήθελαν να τον κρατήσουν στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας που αγωνίζονται πλέον και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την Σεβίλλη να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ