Ο Αγκουέρο θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Ο Αγκουέρο θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Ο Κουν Αγκουέρο θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά την φυγή του Λιονέλ Μέσι από τους Μπλαουγκράνα.

Ο ερχομός του Κουν Αγκουέρο στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν μόνο μια κίνηση ενίσχυσης στην επιθετική γραμμή των Μπλαουγκράνα, αλλά και μια στρατηγική του Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος έφερε στην ομάδα τον αδελφικό φίλο και κουμπάρο του Μέσι για να πείσει τον Αργεντινό να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα, καθώς οι περιορισμοί που έθεσε η La Liga κατέστησαν αδύνατον να επιτευχθεί συμφωνία με τον Pulga.

Ο Κουν Αγκουέρο είχε δηλώσει την ημέρα της παρουσίασής του πως θέλει να μείνει ο Μέσι για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί στο πλάι του και σε συλλογικό επίπεδο. Μετά τις άσχημες εξελίξεις όμως ο Αργεντινός έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, κοντινοί άνθρωποι του Αγκουέρο επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός, με τον 33χρονο να θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την μεταγραφή του.

Η αποχώρηση του Μέσι θα φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις σε πολλά επίπεδα στην Μπαρτσελόνα, ενώ όσον αφορά τον Ακουέρο, φέρονται ήδη οι δικηγόροι του να εξετάζουν διάφορες ρήτρες που υπάρχουν στο συμβόλαιο, για να δουν αν υπάρχει τρόπος να αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ