Ατλέτικο Μαδρίτης – Κατέληξε στον Ράφα Μιρ για την επίθεση

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κατέληξε στον Ράφα Μιρ για την επίθεση

Ο Τσόλο Σιμεόνε επέλεξε τον Ράφα Μιρ για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να αποτελέσει τον συμπαραστάτη του Λουίς Σουάρες σττην επίθεση των Ροχιμπλάνκος.

Ο Ράφα Μιρ είναι ο εκλεκτός του Τσόλο Σιμεόνε, με τον Αργεντινό να έχει κάνει την εισήγησή τους στον πρόεδρο Θερέθο. Για τον 24χρονο Ισπανό αναμένονται να δωθούν περίπου 15 εκατόμμυρια στην Γουλβς, με το συμβόλαιό του στους Λύκους να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μιρ πραγματοποίησε μια εξαιρετική περσινή χρονιά στην Ουέσκα, όπου είχε για συμπαίκτη και τον Δημήτρη Σιόβα. Ο επιθετικός από την Καρταχένα σημείωσε 16 γκολ, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Η Ατλέτικο τον ξεχώρισε και κινήθηκε για την απόκτησή του, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στο ρόστερ, καθώς πλην του Σουάρες, δεν είχε άλλον κεντρικό επιθετικό στην ομάδα.

Ο Μιρ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, πριν μεταπηδήσει σε αυτές της Βαλένθια. Από την δεύτερη ομάδα των Νυχτερίδων τον απέκτησε η Γουλβς, αλλά στην Αγγλία δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Οι Λύκοι τον παραχώρησαν δανεικό σε Λας Πάλμας, Νότινγχαμ Φόρεστ και Ουέσκα, με τους Κολτσονέρος να είναι κατά τα φαινόμενα η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ