Μπαρτσελόνα : Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αρτούρ

Μπαρτσελόνα : Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αρτούρ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα ότι ήρθε σε συμφωνία με την Γκρέμιο προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για την αγορά του Αρτούρ το επόμενο καλοκαίρι. Το deal θα ενεργοποιηθεί εφόσον οι Καταλανοί καταβάλλουν 30 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο. Ο 21χρονος μέσος της βραζιλιάνικης ομάδας αποτελούσε τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάρτσα τους τελευταίους μήνες. Το […]

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επίσημα ότι ήρθε σε συμφωνία με την Γκρέμιο προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για την αγορά του Αρτούρ το επόμενο καλοκαίρι. Το deal θα ενεργοποιηθεί εφόσον οι Καταλανοί καταβάλλουν 30 εκατομμύρια ευρώ τον Ιούλιο.

Ο 21χρονος μέσος της βραζιλιάνικης ομάδας αποτελούσε τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάρτσα τους τελευταίους μήνες. Το μεσημέρι της Κυριακής οι μπλαουγκράνα ανακοίνωσαν ότι έδωσαν τα χέρια με την Γκρέμιο για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του παίκτη τον Ιούλιο του 2018.

Η τιμή στην οποία συμφώνησαν οι δύο ομάδες ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 9 εκατομμύρια ευρώ σε μορφή μπόνους. Ο Αρτούρ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ εκτός απροόπτου θα παραμείνει στην Γκρέμιο με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, όταν και θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1996 στην Γκοϊάνια, ο Αρτούρ Μέλο εντάχθηκε από μικρός στα τμήματα υποδομής της Γκρέμιο και έφθασε πριν από ένα χρόνο στην πρώτη ομάδα. Στα 21 του, ο βραχύσωμος Βραζιλιάνος χαφ έχει γίνει ηγέτης στη μεσαία γραμμή της ομάδας του, με την Μπαρτσελόνα να κινείται γρήγορα και να κλείνει έναν ποδοσφαιριστή, που αγωνιστικά θυμίζει το στιλ των Τσάβι και Ινιέστα, χωρίς βέβαια να γίνεται ποιοτική σύγκριση μεταξύ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ