Τέμπας για Πέρεθ – «Οι σύλλογοι υπομένουν χρόνια τις απειλές του»

Τέμπας για Πέρεθ – «Οι σύλλογοι υπομένουν χρόνια τις απειλές του»

Επίθεση του Χαβιέ Τέμπας προς τον ισχυρό άντρα της Ρεάλ μετά την απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Στα άκρα οδηγούνται πλέον οι σχέσεις του προέδρου της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά την απόφαση του τελευταίου να κινηθεί νομικά εναντίον του, αλλά και κατά της εταιρίας CVC για τη συμφωνία που υπέγραψαν προ ημερών κι αφορά δανειακές συμβάσεις για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, με την προϋπόθεση πως δεν θα αγωνιστούν σε άλλη Λίγκα.

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, κατηγόρησε τον ομόλογό του της Ρεάλ για απειλητική συμπεριφορά προς τους υπόλοιπους συλλόγους και «… για μεθόδους που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια».

«Η απειλητική μέθοδος που χρησιμοποιεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσωπικά εδώ και χρόνια, μεταφέρεται στο κοινό. Οι σύλλογοι υπομένουν τις απειλές του εδώ και χρόνια. Από το 2015 είμαστε ενάντια στις συγκεντρωτικές πωλήσεις, τις συνεχείς προκλήσεις στις συμφωνίες, την European Super League… Η Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει περισσότερα», έγραψε ο Τέμπας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ