Σεβίλλη – Θέλει Ντάνι Άλβες και Ντιλέινι!

Σεβίλλη – Θέλει Ντάνι Άλβες και Ντιλέινι!

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης που μετά τους Μοντιέλ και Αουγκούστινσον, διαπραγματεύεται στην επιστροφή του Βραζιλιάνου, καθώς επίσης και την απόκτηση του Τόμας Ντιλέινι της Ντόρτμουντ.

Η Σεβίλλη έχει βαλθεί να «τρελάνει» τους οπαδούς της ετοιμάζοντας βόμβα μεγατόνων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου, πρόκειται να κάνει πρόταση στον Ντάνι Άλβες να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη το 2002. Ο 38χρονος μπακ αγωνίζεται στη Σάο Πάολο, καθώς η παραμονή του στην βραζιλιάνικη ομάδα – η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα – έως τώρα δεν είναι και το ιδανικότερο σενάριο.

Με την προσθήκη των Μοντιέλ και Αουγκούστινσον η ισπανική ομάδα θα κινηθεί επιπλέον και για τον Τόμας Ντιλέινι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος έκανε εκπληκτική πορεία με την Εθνική Δανίας στο πρόσφατο Euro.

Αν και δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματα από την παραχώρηση του Ζιλ Κουντέ στην Τσέλσι, η Σεβίλλη τις τελευταίες δύο ημέρες έχει «ανεβάσει στροφές» και η μεταγραφική περίοδος που συνεχίζεται, αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ