Η Ρεάλ διέψευσε σενάριο για μετακόμιση… στην Premier League (pic)

Η Ρεάλ διέψευσε σενάριο για μετακόμιση… στην Premier League (pic)

Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» έκανε λόγο για αποχώρηση της Ρεάλ από τη La Liga με σκοπό να ενσωματωθεί στην Premier League, με τους Μαδριλένους να απαντούν με ανακοίνωσή τους σε έντονο ύφος.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo», σύμφωνα με το οποίο, ο σύλλογος της Μαδρίτης «μελέτησε την επιλογή» να αποχωρήσει από την La Liga για να ενταχθεί στην… Premier League.

«Οι Μαδριλένοι ερευνούν το ενδεχόμενο και αναλύουν τα δεδομένα για μια μετακόμιση στην Premier League. Η έρευνα ξεκίνησε πριν από εβδομάδες και έχει επιβεβαιωθεί από την Mundo Deportivo. Η διάθεση του συλλόγου είναι να αλλάξει λίγκα, καθώς έχει κουραστεί από την πολιτική του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Χαβιέ Τέμπας, ενώ συγκεντρώνει πληροφορίες τόσο για την Serie A, όσο και για την Bundesliga» ανέφερε το δημοσίευμα.

«Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σήμερα (Σάββατο) από την εφημερίδα Mundo Deportivo, όπου αναφέρεται ότι ο σύλλογός μας έχει μελετήσει την επιλογή να αποχωρήσει από την La Liga για την Premier League, η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να διευκρινίσει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς, εκτός από παράλογες και αδύνατες. Αυτή η πληροφορία, έχει ως αποκλειστική πρόθεση να διαταράξει για άλλη μια φορά την καθημερινότητα της ομάδας μας, που παίζει τον πρώτο της αγώνα στην La Liga 2021-2022, με την Αλαβές, το Σάββατο το βράδυ», τονίζεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση των «μερένχες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ