Θέλτα Βίγκο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Θέλτα Βίγκο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Με το... δεξί μπήκε στη νέα σεζόν η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε της Θέλτα Βίγκο (1-2), έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον Άνχελ Κορέα.

Ο Άνχελ Κορέα βοήθησε την Ατλέτικο Μαδρίτης να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, καθώς με δύο δικά του γκολ επικράτησε της Θέλτα Βίγκο (1-2), σε ένα παιχνίδι που ζόρισε αρκετά τους «ροχιμπλάνκος».

Η πρωταθλήτρια πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 23’, όταν ο Λεμάρ «άδειασε» τους πάντες, έβγαλε στον Κορέα και εκείνος με «μυτάκι» έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, οι «κέλτες» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 59’, με τον Ιάγο Ασπας να βρίσκει δίχτυα από το σημείο του πέναλτι, αλλά η ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε έδειξε μέταλλο πρωταθλήτριας και η απάντηση ήταν άμεση. Ο Αργεντινός επιθετικός χτύπησε ξανά στο 64’ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΘΕΛΤΑ ΒΙΓΚΟ (Εδουάρδο Κοουδέτ): Ντιτούρο, Μάγιο, Αραούχο, Φοντάν, Γκαλάν (89′ Μπαέθα), Τάπια (75′ Σολάρι), Μέντεθ (75′ Μπελτράν), Σουάρεθ, Νολίτο (62′ Τσέρβι), Άσπας, Μίνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Καράσκο (90+7′ Βρσάλικο), Κόκε (65′ Τρίπιερ), Κοντογκμπιά, Λεμάρ (66′ Ντε Πολ), Σαούλ, Κορέα (65′ Σουάρες), Γιορέντε (82′ Λόντι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ