Το πρωτοσέλιδο της Mundo για τον Μέσι – «Εδώ είναι Μπάρτσα»

Το πρωτοσέλιδο της Mundo για τον Μέσι – «Εδώ είναι Μπάρτσα»

Η Μπαρτσελόνα έδειξε ένα θετικό πρόσωπο χωρίς τον Μέσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η «Mundo Deportivo» γράφει πως «εδώ είναι Μπάρτσα»

Η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν για πρώτη φορά χωρίς τον Λιονέλ Μέσι αλλά με τον Μέμφις Ντεπάι στην επίθεση της έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και ξεκίνησε αρκετά αισιόδοξα.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-2 την Ρεάλ Σοσιεδάδ και μάλιστα ο Ντεπάι μπορεί να μην σκόραρε κάποιο τέρμα, αλλά έδειξε διάθεση και ότι είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα με την ομάδα της Βαρκελώνης. Η αγωνιστική διάθεση του Ντεπάι έδωσε την αφορμή στη «Mundo Deportivo» για ένα άκρως «ηχηρό» πρωτοσέλιδο στην νέα εποχή της Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

«Εδώ είναι Μπάρτσα», έγραψε η ισπανική εφημερίδα το πρωί της Δευτέρας, κάνοντας έναν παραλληλισμό με το μπλουζάκι που φορούσε ο Αργεντινός σούπερ σταρ όταν έφτασε για πρώτη φορά στην Γαλλία, το οποίο έλεγε «εδώ είναι Παρίσι»

Το σχόλιο της ισπανικής εφημερίδας έλεγε χαρακτηριστικά: «Η νέα Μπάρτσα απάντησε στην πρόκληση της απουσίας του Μέσι με μια μεγάλη εμφάνιση και μια εντυπωσιακή νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ