Η Μπαρτσελόνα δίνει το «10» στον Κουτίνιο, επιφυλακτικός ο Βραζιλιάνος

Η Μπαρτσελόνα δίνει το «10» στον Κουτίνιο, επιφυλακτικός ο Βραζιλιάνος

Με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το «10» έχει μείνει χωρίς κάτοχο στην Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Καταλανοί το προσφέρουν στον Φιλίπε Κουτίνιο, που παραμένει επιφυλακτικός.

Η φανέλα με το νούμερο 10 είναι συνυφασμένη με τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και μετά την αποχώρησή του για την Παρί Σεν Ζερμέν έχει μείνει «ορφανή». Η Μπάρτσα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, σκέφτεται να προσφέρει στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό το νούμερο του Αργεντινού.

Από όταν έφυγε ο «Πούλγκα» κανείς από τους συμπαίκτες του δε σκέφτηκε να τολμήσει να πάρει τον αριθμό του, καθώς υπάρχει και ο σεβασμός τόσο απέναντι σε εκείνον και αυτά που κατάφερε, όσο και απέναντι στους οπαδούς που τον λάτρευαν σαν Θεό, αλλά και το βάρος της ευθύνης που απορρέει πλέον από αυτά τα θρυλικά δύο ψηφία. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν φωνές που παρακίνησαν τον Μπρείθγουέιτ να πάρει εκείνος το «10» και ο ίδιος γέλασε…

Ο Κουτίνιο ακόμα δεν ξέρει τι θα πράξει σχετικά με την πρόταση, πιθανώς για τους ίδιους λόγους. Σε λίγο καιρό απελευθερώνονται και τα νούμερα των Πιάνιτς και Ουμτιτί, οπότε θα έχει και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ