«Δένει» τον Πέδρι η Μπαρτσελόνα (pic, vid)

«Δένει» τον Πέδρι η Μπαρτσελόνα (pic, vid)

Μπαρσελόνα και Πέδρι βρίσκονται μια ανάσα από την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Μπλαουγκράνα να αναμένουν την απάντηση του 18χρονου μέσου

Ο Πέδρι πραγματοποίησε μια τρομερή ατομική σεζόν πέρσι σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο με τη Μπαρτσελόνα να του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης όντας έτοιμη να «δέσει» τον νεαρό μέσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», οι Καταλανοί όπως όλα δείχνουν θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό μέχρι το 2025. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο και η επίτευξη συμφωνίας να φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

Φέτος, ο ταλαντούος χαφ αποτέλεσε βασική μονάδα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας σε Euro και Ολυμπιακούς Αγώνες. Έπαιξε σε συνολικά 73 αγώνες την περσινή σεζόν με τον καταλανικό σύλλογο και το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, τους περισσότερους από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή φέτος.

Κι όλα αυτά αγωνιζόμενος σε 9 (!) διαφορετικές διοργανώσεις: LaLiga, Copa Del Rey, Spanish Super Cup, Champions League, Euro, Ολυμπιακοί Αγώνες, προκριματικά Μουντιάλ, Euro U-21, Nations League

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ