Επίσημο – Ανανέωσε με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά (pics)

Επίσημο – Ανανέωσε με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπενζεμά (pics)

Την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να φορά τουλάχιστον μέχρι το 2023 ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα συνεχίσει στα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το 2023. Ο Γάλλος επιθετικός έβλεπε το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ έσπευσε να επεκτείνει τη σύμβασή του για άλλο έναν χρόνο. Χαρακτηριστικό είναι πως η ρήτρα αποδέσμευσης έχει τοποθετηθεί στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ, με στόχο να μην μπορέσει καμιά ομάδα να τον διεκδικήσει.

Ο Μπενζεμά πήγε στους Μερένγκες το 2009 και σε αυτά τα δώδεκα χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη έχει κατακτήσει ό,τι τρόπαιο ήταν προς διεκδίκηση. Highlight φυσικά αποτελούν οι τέσσερις κατακτήσεις Champions League, οι τρεις μάλιστα συνεχόμενες.

Ο 33χρονος Γάλλος έχει αγωνιστεί σε 384 αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως απολογισμό 194 γκολ. Η φετινή σεζόν μπήκε με ιδανικό τρόπο για τον Μπενζεμά, καθώς σκόραρε τα δύο από τα τέσσερα γκολ στη νίκη με 4-1 κόντρα στην Αλαβές.

Η ανανέωση του Γάλλου ήρθε ως συνέχεια και των προηγούμενων επεκτάσεων συμβολαίων που προηγήθηκαν, με τελευταία αυτή του Τιμπό Κουρτουά μέχρι το 2026.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ