Μπαρτσελόνα – Ενδιαφέρον από την Γαλλία για τον Ουμτιτί

Μπαρτσελόνα – Ενδιαφέρον από την Γαλλία για τον Ουμτιτί

Τρεις ομάδες της Ligue 1 έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Σαμουέλ Ουμτιτί της Μπαρτσελόνα και αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού.

Το μέλλον του Σάμουελ Ουμτιτί μόνο σίγουρο δεν είναι στην Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια μόνο με θαύμα θα βρίσκεται ο Γάλλος αμυντικός στο ρόστερ των Μπλαουγκράνα μετά το πέρας της 31ης Αυγούστου, όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού.

Τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην Μπαρτσελόνα είναι χείριστα και έχουν αναγκάσει την διοίκηση των Καταλανών να βγάλει αρκετούς παίκτες στο «σφυρί« προκειμένου να συμμαζέψει το μισθολογικό της φορτίο.

Ο Ουμτιτί βρίσκεται στην βιτρίνα αυτής της επιχείρησης, με τους Μπλαουγκράνα να του έχουν επικοινωνήσει από καιρό την πρόθεσή τους να τον παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα. Τρεις ομάδες της Ligue 1 έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια Λιλ, την Ρεν και την Νις.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και θα δείξουν εάν θα πραγματοποιηθεί η έξοδος που θα ωφελήσει τόσο τον παίκτη όσο και την Μπαρτσελόνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ