Mπαρτσελόνα – Η Φιορεντίνα πιέζει για τον δανεισμό του Πιάνιτς

Mπαρτσελόνα – Η Φιορεντίνα πιέζει για τον δανεισμό του Πιάνιτς

Η Φιορεντίνα πιέζει για τον δανεισμό του Μίραλεμ Πιάνιτς από την Μπαρτσελόνα, με τον Βόσνιο να θέλει να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Εννέα μέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, ο Πιάνιτς συνεχίζει ακόμα στην Μπαρτσελόνα. Ο Βόσνιος θεωρείται ουσιαστικά ξένο σώμα για τους Μπλαουγκράνα, καθώς δεν υπολογίζεται στο ελάχιστο από τον Ρόναλντ Κούμαν.

Οι προσπάθειες για να απεμπλακεί η ομάδα από το βαρύ συμβόλαιο του Πιάνιτς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε αυτή την «επιχείρηση» ίσως βοηθήσει και η Φιορεντίνα. Οι Βιόλα θέλουν να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή και στο πρόσωπο του Βόσνιου έχουν βρει τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στο χώρο του κέντρου.

Η Φιορεντίνα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 60 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή απαιτεί η Μπαρτσελόνα για να τον παραχωρήσει, αλλά συζητά μόνο ένα καθεστώς δανεισμού. Σύμμαχος σε αυτή την κίνηση είναι και ο ίδιος ο Πιάνιτς, με τον Βόσνιο να επιθυμεί να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα, εκεί όπου με την φανέλα της Γιουβέντους έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ