Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μπέτις για την 3η αγωνιστική της La Liga και «έπιασε» στην κορυφή τις Σεβίλλη, Βαλένθια και Μαγιόρκα με 7 βαθμούς.

Τη δεύτερη νίκη της στη φετινή La Liga πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε 1-0 της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την 3η αγωνιστική και έφτασε τους 7 βαθμούς, όσους έχουν και η Σεβίλλη, η Βαλένθια και Μαγιόρκα που βρίσκονται στην κορυφή.

Οι «μερέγχες» ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και έχασαν ευκαιρίες με τους Μπενζεμά (5′) και Μιλιτάο (7′), ενώ ο Κουρτουά απέκρουσε το φάουλ του Φεκίρ στο 11′.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες στο πρώτο μέρος, με τη Ρεάλ στην επανάληψη να βρίσκει το γκολ που της έδωσε τη νίκη στο 61′, με τον Βινίσιους να σεντράρει από τα αριστερά και ο Καρβαχάλ με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση να πετυχαίνει το 0-1.

Η ομάδα του Αντσελότι είχε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά το σουτ του Ασένσιο πέρασε άουτ στο 72′ και η προσπάθεια του Αζάρ στο 90′ σταμάτησε στον Σίλβα.

Ρεάλ Μπέτις: Σίλβα, Ρουίθ, Μοντόγια, Μιράνδα, Πετσέγια, Μιράνδα, Γουαρδάδο (70’ Τέγιο), Κανάλες (82’ Χοακίν), Χουάνμι (76’ Ιγκλέσιας), Ροντρίγκες, Φεκίρ, Ρουϊμπάλ (70’ Καμαράσα)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Γκουτιέρες (83’ Ροδρίγο), Μιλιτάο, Κασεμίρο, Ίσκο (66’ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Μπέιλ (66’ Λούκας Βάσκεθ), Βινίσιους (77’ Αζάρ), Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ