Μπαρτσελόνα – Χετάφε 2-1 – Με το ζόρι η Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα – Χετάφε 2-1 – Με το ζόρι η Μπαρτσελόνα

Ο Μέμφις Ντεπάι ήταν αυτός που «καθάρισε» για τη μέτρια Μπαρτσελόνα, η οποία παρά την κακή της εικόνα, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Χετάφε στο «Καμπ Νόου» για την 3η αγωνιστική της La Liga.

Κακή αλλά αποτελεσματική… Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Μπαρτσελόνα ήταν κάτω του μετρίου, κατάφερε εν τέλει να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» κόντρα στη μαχητική Χετάφε, με τον Μέμφις Ντεπάι να «καθαρίζει» και να δίνει στους «μπλαουγκράνα» τη δεύτερη τους νίκη (2-1) για την 3η αγωνιστική της La Liga…

Διασωθέντας ο Ολλανδός επιθετικός που έδειξε για ακόμη μία φορά ηγετικά χαρακτηριστικά, καθώς έγινε μόλις ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα μετά από τον Φάμπρεγκας, που στα τρία πρώτα του παιχνίδια έχει συμμετοχή σε ισάριθμα γκολ (2 γκολ και 1 ασίστ).

Απογοητευτικός για ακόμη μία φορά ο Γκριεζμάν, ντεμπούτο για τον 17χρονο Γκάβι.

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε πάντως στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν για να πάρει κεφάλι στο σκορ στο παιχνίδι. Ο Ζόρντι Άλμπα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μπρέιθγουεϊτ την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Ρομπέρτο την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0.

Η Χετάφε ωστόσο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σάντρο Ραμίρες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και βρήκε ανέτοιμο τον Τερ Στέγκεν ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-1 στο 18ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν απάντηση, με μία έμπνευση και ατομική ενέργεια του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός άδειασε την άμυνα της Χετάφε και σκόραρε για το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα έριξε αισθητά τον ρυθμό, το 2-1 παρέμεινε και εν τέλει πήρε ένα ζόρικο, αλλά σημαντικό «τρίποντο».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (74’ Νίκο Γκονζάες), Έμερσον (62’ Ντεστ), Λενγκλέ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Γκριεζμάν (83’ Μινγκέθα), Μπρέθγουεϊτ (74’ Γκάβι)

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Ολιβέρα, Ντζενέ (83’ Κόφι), Μίτροβιτς, Ιγκλέσιας (46’ Νταμιάν Σουάρεθ), Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Γιάντκο, Αλενιά (60’ Τιμόρ), Σάντρο (60’ Μάτα), Ουνάλ (75’ Μασίας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ