Το μήνυμα της Marca στον Εμπαπέ μετά την παραμονή στην Παρί

Το μήνυμα της Marca στον Εμπαπέ μετά την παραμονή στην Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέμεινε κάτοικος Παρισιού μετά το νέο «όχι» της Παρί στη Ρεάλ και η ισπανική εφημερίδα «Marca» έστειλε το δικό της μήνυμα στον Γάλλο.

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά και την άρμηση των Παριζιάνων στη νέα προσφορά της ομάδας του Πέρεθ, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Τίποτα δεν έχει χαθεί όμως για τους Μαδριλένους και αυτό έσπευσε να υπενθυμίσει η «Marca» στον 22χρονο επιθετικό, με ένα μήνυμα στο σημερινό της προτωσέλιδο, με τίτλο «Θα έχεις για πάντα τη Μαδρίτη», υπογραμμίζοντας το εξής:

«Η Παρί κέρδισε το παιχνίδι του καλοκαιριού: αγνόησε 200 εκατομύρια της Ρεάλ και κράτησε τον Εμπαπέ. Εάν ο παίκτης διατηρήσει την υπόσχεσή του, οι μπλάνκος μπορούν να τον υπογράψουν δωρεάν την 1η Ιανουαρίου.»

Μετά την άρνηση του τωρινού του συλλόγου να τον παραχωρήσει, μπορεί να έρθει στους «Μερένγχες» ως ελεύθερος το καλοκαίρι, κλείνοντας τη συμφωνία από την πρώτη μέρα του 2022. Ο Εμπαπέ το ξέρει αυτό και σχολίασε με νόημα βλέποντας το πρωτοσέλιδο, διαγράφοντας τα όσα είπε λίγο μετά:

«Αναπρογραμμάτισε τα όνειρά σου για λίγο αργότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ