Άλλαξε κάτοχο το Νο10 στην Μπαρτσελόνα 13 χρόνια μετά – Φατί ο… νέος Μέσι (vid)

Άλλαξε κάτοχο το Νο10 στην Μπαρτσελόνα 13 χρόνια μετά – Φατί ο… νέος Μέσι (vid)

Ο Ανσού Φατί θα είναι αυτός που θα κληθεί να σηκώσει το βαρύ φορτίο που άφησε ο Λιονέλ Μέσι, με το νέο αστέρι της Μπαρτσελόνα να παίρνει τη φανέλα με τον αριθμό 10.

Υπήρξε πολλή συζήτηση μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι για το ποιος θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 10. Όλοι την απέφευγαν όπως ο… διάολος το λιβάνι. Και λογικό. Πρόκειται για τη φανέλα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (και όχι μόνο). Δεν είναι εύκολο να το τολμήσεις.

Τον τελευταίο καιρό άρχισε να επικρατεί η άποψη στους Καταλανούς πως το «10» έπρεπε να πάει σε κάποιο παιδί από τις φημισμένες ακαδημίες του συλλόγου. Σε κάποιον από τις μεγάλες ελπίδες της ομάδας για το μέλλον. Έτσι κι έγινε.

Όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα το πρωί της Τετάρτης (1/9), ο Ανσού Φατί είναι από σήμερα ο νέος κάτοχος της πιο βαριάς φανέλας του συλλόγου. Αυτής που φορούσε ο Μέσι από το 2008 όταν και τον έχρισε απόλυτο ηγέτη της ομάδας ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το «διαμαντάκι» των «μπλαουγκράνα» επιστρέφει από τον σοβαρό τραυματισμό του και με το «10» στην πλάτη πλέον, καλείται να αποδείξει ότι έμαθε δίπλα στον καλύτερο για να οδηγήσει ξανά την Μπάρτσα σε μεγάλες επιτυχίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ