Μπενζεμά για Εμπαπέ – «Θα παίξει στη Ρεάλ αργά ή γρήγορα»

Μπενζεμά για Εμπαπέ – «Θα παίξει στη Ρεάλ αργά ή γρήγορα»

Ο Καρίμ Μπενζεμά εξέφρασε τη σιγουριά του πως κάποια στιγμή ο Κιλιάν Εμπαπέ θα έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα υπάρξουν συμπαίκτες και σε συλλογικό επίπεδο

Μπορεί η πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης να μην πραγματοποιήθηκε το φετινό καλοκαίρι, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά δείχνει σίγουρος πως η μετακίνηση αυτή κάποια στιγμή θα γίνει.

Ο έμπειρος στράικερ της «Βασίλισσας» έκανε δηλώσεις μετά το 1-1 της Γαλλίας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συμπαίκτης με τον 22χρονο επιθετικό τόσο σε εθνικό όσο και συλλογικό επίπεδο.

«Είναι σπουδαίος παίκτης, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και κάποια μέρα θα παίξει στη Ρεάλ. Πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα του, όμως, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα παίξει για τη Ρεάλ. Φυσικά και θα τον ήθελα μαζί μου στην ομάδα. Έχουμε τρομερή επαφή στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Μπενζεμά για τον Εμπαπέ.

Να θυμίσουμε πως ο Εμπαπέ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, όπερ και σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου του 2022, θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί ενόψει της σεζόν 2022-23.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ