Γκριεζμάν για Ατλέτικο – «Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου»

Γκριεζμάν για Ατλέτικο – «Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν γύρισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία χαρακτήρισε ως σπίτι του στις πρώτες του δηλώσεις ως «ροχιμπλάνκο».

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν ιδιαίτερα δραστήρια για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να παραχωρούν δανεικό στην Τσέλσι τον Σαούλ και να φέρνουν πίσω στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην κόκκινη πλευρά της ισπανικής πρωτεύουσας, εκεί όπου αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο Γκριεζμάν αποχώρησε το 2019 για την Μπαρτσελόνα, αλλά το πέρασμά του από τους «μπλαουγκράνα» δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο, αναλογιζόμενοι τα χρήματα που δαπανήθηκαν αλλά και την ποιότητα του 29χρονου επιθετικού.

Ο Γκριεζμάν ελπίζει με τον Τσόλο Σιμεόνε να ξαναβρεί την χαμένη αίγλη του και η αλήθεια είναι πως με τον Αργεντινό στην άκρη του πάγκου, ο Γάλλος έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του.

Η επιστροφή του στην Ατλέτικο θα τον βρει με διαφορετικό νούμερο στην πλάτη, καθώς το «7» ανήκει στον Ζοάο Φέλιξ. Ο Γκριεζμάν θα αγωνίζεται πλέον με το «8» στην πλάτη, με την Ατλέτικο να κάνει τα «αποκαλυπτήρια» μέσα από το twiiter.

Ο Γκριεζμάν απάντησε στο σχετικό tweet και τόνισε ότι: «Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου». Στόχος του από δω και πέρα να οδηγήσει την Ατλέτικο στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ