Πατέρας Φάτι – «Ο Ανσού έχει τη νοοτροπία νικητή»

Πατέρας Φάτι – «Ο Ανσού έχει τη νοοτροπία νικητή»

Ο Μπόρι Φάτι, πατέρας του Ανσού Φάτι, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος σε δηλώσεις που έκανε όταν η Μπαρτσελόνα έδωσε το νούμερο 10 στο γιό του.

Αρκετά συγκινημένος ήταν ο πατέρας του Ανσού Φάτι, Μπόρι, όταν η Μπαρτσελόνα έδωσε στο γιό του το νούμερο που φορούσε ο Λιονέλ Μέσι.

Χάρακτηριστικά ο πατέρας του Ανσού ανέφερε, πως ο 18χρονος επιθετικός μετά τους τραυματισμούς που πέρασε, βρέθηκε σε μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Πλέον τα έχει αφήσει όλα στο παρελθόν και αναμένεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για ομάδα την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόρι Φάτι, όταν δόθηκε το νούμερο 10 στον γιό του: 

«Είναι εντυπωσιακό, είναι τρελό, κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί»

«Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Κλαίγαμε και οι δυο πολύ. Ο Ανσού είναι πολύ δυνατός, ήταν εννέα πολύ δύσκολοι μήνες. Δεν εύχομαι σε κανέναν αυτό που βιώσαμε. Ούτε στον χειρότερο εχθρό. Αλλά η ζωή συνεχίζεται. Πέρασα πολλά βράδια χωρίς ύπνο. Πολλά. Νιώθαμε την αγάπη της Μπαρτσελόνα.

Ο Ανσού έχει τη νοοτροπία νικητή. Εύχομαι ότι τα καλύτερα θα επιστρέψουν για εκείνον. Είναι μόνο 18 χρονών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τι σημαίνει να κληρονομήσει ο γιός μου το 10 από τον Λιονέλ Μέσι. Δεν έχω λόγια. Είναι μια συγκινητική στιγμή που θα κρατήσω για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ