Ο Πέρεθ συναντήθηκε με τον πατέρα του Νεϊμάρ

Ο Πέρεθ συναντήθηκε με τον πατέρα του Νεϊμάρ

Δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας αναφέρει πως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ πήγε στην Βραζιλία και συναντήθηκε με τον πατέρα του Νεϊμάρ.

Έτοιμη να πραγματοποιήσει την μεταγραφή της χρονιάς φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όλα δείχνουν ότι οι μερένχες κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν τον Νεϊμάρ να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα UOL μετέδωσε πως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε ταξίδι στην Βραζιλία και συναντήθηκε με τον πατέρα του 25χρονου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν. Μια πληροφορία που δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί, ωστόσο ίσως να μην είναι τυχαίο το ταξίδι που έκανε στην χώρα της σάμπα και ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαϊφί.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης μετέφερε μια εντυπωσιακή πρόταση στον πατέρα του Νεϊμάρ και τώρα η ισπανική ομάδα περιμένει την απάντηση του Βραζιλιάνου άσου. Ο παίκτης δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την ζωή στο Παρίσι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως επιθυμεί να γυρίσει στην Ισπανία. Αυτή τη φορά όμως τόπος διαμονής θα είναι η Μαδρίτη και όχι η Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ