Τα βρήκε σε όλα με Όλμο η Μπαρτσελόνα, απομένει η Λειψία

Τα βρήκε σε όλα με Όλμο η Μπαρτσελόνα, απομένει η Λειψία

Η Μπαρτσελόνα ήρθε συμφωνία με τον Ντάνι Όλμο για επικείμενη συνεργασία πενταετούς διαρκείας και πλέον απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Λειψία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντάνι Όλμο για την υπογραφή ενός συμβολαίου πενταετούς διαρκείας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από τα Μέσα της ιβηρικής χώρας, κάνουν λόγο για άμεση απάντηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση των Καταλανών πριν καν ξεκινήσει η συζήτηση για τους οικονομικούς όρους.

Ωστόσο, για να πραγματοποιηθεί ο «γάμος», χρειάζεται και η συγκατάθεση της Λειψίας με την οποία ο Όλμο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να τα βρει με τη γερμανική ομάδα για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού για τον Ιανουάριο και έπειτα, μιας και η φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έληξε.

Ο Όλμο ξεκίνησε την καριέρα του στη Β’ ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2015 και δύο χρόνια μετά, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία σημείωσε 124 εμφανίσεις, 34 γκολ και 28 ασίστ έως το 2020, όταν και αναχώρησε για τη Γερμανία και τη Λειψία.

Με τους «Ταύρους» κατέγραψε πέρσι 61 εμφανίσεις, 12 γκολ και 13 ασίστ ενώ ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας στο περασμένο Euro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ