La Liga – Αναβολή για Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές

La Liga – Αναβολή για Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές

Η La Liga ανακοίνωσε την αναβολή των αναμετρήσεων Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι παίκτες με τις εθνικές ομάδες τους.

Αναβολή για δύο αναμετρήσεις αποφάσισε η La Liga, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών ποδοσφαιριστών με τις εθνικές ομάδες τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022. Έτσι λοιπόν, τα ματς Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές, που ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο (11/9) δεν θα πραγματοποιηθούν, με τις εν λόγω ομάδες να έχουν ήδη καταθέσει αίτημα αναβολής στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Ο λόγος της αναβολής οφείλεται στο γεγονός ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/9) διεξάγονται αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022, με αποτέλεσμα οι διεθνείς των ομάδων Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Αλαβές να μην είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια με τους συλλόγους τους.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας ενέκρινε το αίτημα των ομάδων και συνεπώς, οι αγώνες θα μετατεθούν με τις νέες ημερομηνίες να ανακοινώνονται τις προσεχείς ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ