Ο Αγκουέρο δεν μπορούσε να κοιμηθεί μετά την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Ο Αγκουέρο δεν μπορούσε να κοιμηθεί μετά την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα

Πολύ άσχημα πήρε την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα ο Αγκουέρο, καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί τις τρεις πρώτες μέρες.

Το όνειρο του Κουν Αγκουέρο γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος. Ο Αργεντινός άφησε την Μάντσεστερ Σίτι μετά από δέκα χρόνια, για να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα και να αγωνιστεί δίπλα στον φίλο του, Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, καθώς ο Pulga αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα» μετά από 21 κοινής πορείας και πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή η εξέλιξη στοίχισε πολύ. ειδικά τις πρώτες μέρες, στον Κουν Αγκουέρο, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταλανική ιστοσελίδα SPORT, ο 33χρονος δεν μπορούσε να κοιμηθεί για τρεις μέρες.

Ωστόσο με τον καιρό άρχισε να συνειδητοποιεί αυτό που συνέβη και επικεντρώθηκε στην επόμενη σεζόν, εκεί όπου αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά τον Νοέμβριο, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Άλλωστε ο Αγκουέρο συνεχίζει να μιλά καθημερινά με τον Μέσι στο τηλέφωνο, διατηρώντας τις επαφές του με τον 34χρονο σούπερ σταρ, έστω και από απόσταση.

Το κείμενο της SPORT τονίζει μάλιστα, πως ποτέ δεν υπήρξε στο μυαλό του Αγκουέρο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά την εξέλιξη της υπόθεσης με τον Μέσι, καθώς θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ