Γκριεζμάν για την επιστροφή στην Ατλέτικο – «Ό,τι καλυτερο μου έχει συμβεί»

Γκριεζμάν για την επιστροφή στην Ατλέτικο – «Ό,τι καλυτερο μου έχει συμβεί»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν χαρακτήρισε την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ως το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί την τελευταία διετία.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ξαναπάτησε το χορτάρι του «Wanda Metropolitano» μετά από δύο χρόνια, ξανά ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στους «ροχιμπλάνκος» την τελευταία μέρα των μεταγραφών, με την ομάδα του Σιμεόνε να τον αποκτά με την μορφή δανεισμού, ενώ υπάρχει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς αν ο Γκριεζμάν αγωνιστεί στο 50% των φετινών αγώνων.

0 29χρονος ήταν πανευτυχής με την εξέλιξη της καριέρας του, καθώς το «πάντρεμα» με την Μπαρτσελόνα δεν ήταν ποτέ ιδανικό, με τις δύο πλευρές να αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους.

Ο Γκριεζμάν παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Ατλέτικο και δήλωσε πως η επιστροφή του στην ομάδα είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια.

«Ήταν πολύ εύκολο να πάρω την απόφαση, ήθελα πολύ να γυρίσω και ήμουν σίγουρος γι’ αυτό. Αυτή η επιστροφή είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί την τελευταία διετία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ