Ο λόγος που ο Πικέ έβγαζε από μία selfie την ημέρα! (pic, vids)

Ο λόγος που ο Πικέ έβγαζε από μία selfie την ημέρα! (pic, vids)

Ο Ζεράρ Πικέ γνωστοποίησε τον λόγο για τον οποίο έδινε στους ακόλουθους του από μία selfie την ημέρα.

Δεν πάνε πολλές εβδομάδες από τότε που ο Ζεράρ Πικέ έβγαζε από μία selfie την ημέρα και την κοινοποιούσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Πολλοί θεώρησαν πως ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα ξέμεινε από ιδέες.

Ακόμη και ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως κάποια στιγμή ένας άνθρωπος θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο για να «ξεσπάσει» στη μονοτονία. Ωστόσο, για μία ακόμη φορά ο Πικέ απέδειξε πως εκτός από ποδοσφαιριστής, είναι και ένας businessman.

Διότι, μόνο τυχαίες δεν ήταν η selfie όπως αποδείχτηκε. Ποιος ήταν ο λόγος των συνεχόμενων περίεργων και αστείων φωτογραφιών του 33χρονου; Όπως ανακοίνωσε ο Ισπανός μέσα από τα social media, όλες οι φωτογραφίες του θα μετατραπούν σε Non-fungible token.

Τι σημαίνει αυτό; Κάθε μία από τις selfie θα μετατραπεί σε μία ψηφιακή κάρτα, μπαίνοντας ουσιαστικά στον χώρο του crypto! Έτσι, όποιος θελήσει να κάνει δική του μία από αυτές τις κάρτες θα πρέπει να βάλει ένα Χ ποσό για να την αποκτήσει, με τα χρήματα να πηγαίνουν φυσικά στον Πικέ και στην εταιρία που συνεργάζεται για το πρότζεκτ αυτό.

Και δεν μιλάμε για ποσά της… πλάκας, αλλά ποσά που δεν είναι τόσο εύκολα να βγουν… Για παράδειγμα, μία ψηφιακή κάρτα του Άνσου Φάτι, κοστίζει αυτή τη στιγμή σχεδόν 2.500 ευρώ. Ο Πικέ ωστόσο κατέχει (σχεδόν) ολοκληρωτικά τις κάρτες αυτές, πράγμα που σημαίνει πως τα ποσά που θα πάρει θα είναι αρκετά μεγαλύτερα και εφόσον κάποιος επιθυμεί να κάνει δική του μία από αυτές τις κάρτες θα πρέπει να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ